Sidste frist for gratis kursus er lige om hjørnet...

Vi tilbyder efteruddannelse og ny viden til alle karrieretrin, og har samarbejdspartnere med +25 års erfaring med undervisning og rådgivning af dansk
erhvervsliv inden for moms, skat, regnskab, økonomi, salg, ledelse, kommunikation, projektstyring, personlig udvikling, ansættelsesret og personaleforhold.

Ved at lære andre, lærer vi selv

nyhed_Sidste frist for gratis kursus er lige om hjørnet...
Skrevet af: Andreas Stahlberg, Fokuskurser Dato: 30. marts 2021

Sidste frist for gratis kursus er lige om hjørnet...

Man kan ikke overvurdere styrken ved at være en del af et stærkt professionelt netværk.

Vores netværk hjælper dig med at udvikle og forbedre dine færdigheder, holde dig opdateret med de nyeste love og regler på dit fagområde, og få adgang til erfaringsudveksling, der vil være med til at fremme din karriereudvikling og styrke dig i din arbejdsdag.

Ofte vil arbejdsgivere lægge mere vægt på medarbejderudvikling internt på arbejdspladsen. Imidlertid er virkeligheden nok snarere, at vi lever i en tid med ”gør-det-selv karriereudvikling."

Udfordringen for dig er derfor at tage kontrol over din egen karriereudvikling. Her kan et fagligt netværk gøre en stor forskel.

Hvis du vil have et gratis 1-dagskursus inkluderet i dit medlemskab, skal du melde dig ind inden 1. april 2021.


Det er aldrig for tidligt - eller for sent - at investere i et fagligt netværk.

"Men kan jeg mon overhovedet finde ud af at netværke"
, tænker du måske.
En klog mand sagde en gang, at "den værste netværksfejl, du kan begå, er slet ikke at prøve."

I modsætning til den mere traditionelle undervisningsform, du kender fra vores kurser, er der på vores netværksmøder tale om rundbordssamtaler, hvor du mødes med ligesindede på dit fagområde og udveksler erfaringer og får inspiration.

Vi har tilknyttet en stribe eksterne fagpersoner og fagspecialister fra advokatvirksomheder, rådgivningsvirksomheder, konsulenthuse, revisionsvirksomheder m.fl., der fungerer som facilitatorer i de enkelte netværksgrupper året rundt. På de enkelte netværksmøder vil de præsentere et valgt hovedtema som oplæg til diskussion blandt gruppens medlemmer.


Vi tilbyder medlemskab af faglige netværk inden for

●  HR, Personale & Løn
●  Moms & Afgifter
●  Skat
●  GDPR/Persondata
●  Regnskab & Økonomi

Endda til et attraktivt medlemskontingent, med masser af fordele, ikke mindst et fagligt bagland du kan trække på året rundt.

Du er aldrig alene...

Gratis kursus inkluderet
Du kan naturligvis melde dig ind i vores faglige netværk hele året rundt. Men hvis du vil have et gratis 1-dagskursus inkluderet i dit medlemskab, skal du melde dig ind inden 1. april 2021.