FORDELE VED MEDLEMSKAB

Halv pris for kursusdeltagelse
Medlemmer af vores faglige netværk betaler kun HALV PRIS ved deltagelse på kurser. Antallet af kursusdeltagelser er ubegrænset.

Du får nye ideer
Dit netværk kan være en fremragende kilde til nye perspektiver og ideer, der kan hjælpe dig i dit arbejdsliv. Udveksling af information, erfaringer, udfordringer og oplevelser er en vigtig fordel ved at være en del af et netværk. Det giver dig mulighed for at se ting fra nye vinkler, som du måske ellers ikke har tænkt på.

Du kan få adgang til nye jobmuligheder
Udvidelse af dine kontakter kan åbne døre for nye forretningsmuligheder, karriereudvikling, personlig vækst eller simpelthen bare ny viden.

Du vokser fagligt ved erfaringsudveksling
Netværk handler om at dele, ikke om at tage. Det handler om at skabe tillid og hjælpe hinanden mod mål. At være en del af et fagligt netværk er en fantastisk mulighed for at udveksle ’bedste praksis’- viden.

Du får rådgivning og støtte
At kunne få råd fra erfarne medlemmer og de tilknyttede eksterne fageksperter og specialister er en vigtig fordel ved netværk. At kunne diskutere fælles udfordringer og muligheder åbner døre til værdifulde forslag og vejledning.

Du får opbygget selvtillid
Ved at blive en del af et netværk møder du nye mennesker og får mulighed for at træde effektivt ud af din komfortzone og kan opbygge uvurderlige sociale færdigheder og selvtillid, som du kan tage med dig overalt.

Du ser ting fra nye perspektiver
Det er let at blive fanget i den daglige arbejdstrummerum og havne i en ’det plejer vi at gøre’-tilstand. Ved at tale med andre inden for dit fagområde får du en indsigt, der kun kan opnås ved at se på en arbejdssituation eller problemstilling med friske øjne.

Du kan udvikle langvarige personlige forhold
Selve pointen med netværket er at udvikle og pleje professionelle relationer. Men samtidig skabes nogle af de stærkeste og mest mangeårige venskaber gennem selvsamme relationer.

Du får svar på dine spørgsmål
Så længe du har et stærkt netværk af professionelle forbindelser i ryggen, kan du være sikker på, at der altid vil være nogen til at hjælpe dig, nogen der vil være i stand til at besvare selv dine spørgsmål.

Du er aldrig alene...

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?
Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til netværksmedlemskab,
må du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt