VELKOMMEN TIL FOKUSKURSER   

Vores mission
Der er ingen tvivl om, at medarbejdere med de rette kompetencer er helt afgørende for en virksomheds succes. Det har måske aldrig været rigtigere end i denne for arbejdsmarkedet så triste tid med Coronakrise, afskedigelser, og et stigende antal hjemmearbejdspladser, hvor medarbejderen er overladt meget til sig selv. Også hvad angår læring og vedligeholdelse af den faglige viden.

Det store spørgsmål har altid været, hvordan virksomheden bedst kan sikre sig, at medarbejderne altid er fuldt opdateret på det faglige område. Rigtig mange mener, at svaret på det spørgsmål er løbende efteruddannelse af medarbejderne. Coronakrise eller ej.

Og dér kan vi hjælpe.

Vores mission er, at tilføre en hvilken som helst kursusdeltager eller netværksmedlem ny viden og et udbytte, der kan medvirke til fortsat og fremtidig succes for både virksomhed og medarbejder.

Vi tilbyder kurser og faglige netværk til alle karrieretrin, og samarbejder med nogle af Danmarks mest erfarne og mest inspirerende undervisere og fageksperter.  


DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

  • Vi er specialister i at afholde kurser af højeste kvalitet, der udvikler medarbejdernes viden og kunnen og faglige kompetencer

  • Vi samarbejder med nogle af Danmarks mest erfarne og mest inspirerende undervisere og fageksperter

  • Vi ønsker at tilføre en hvilken som helst kursusdeltager eller netværksmedlem ny viden, ny inspiration og et udbytte, der kan medvirke til fortsat og fremtidig succes på arbejdsmarkedetLæring varer hele livet, - og ved at lære andre, lærer vi selv

Andreas Stahlberg, stifter

Grafik Laering Varer Hele Livet Kursusoversigt


Grafik Se Vores Netvaerk Netværksoversigt


Kommende kurser

Se alle