Man kan ikke overvurdere styrken ved at være en del af et stærkt professionelt netværk.

Vores netværk hjælper dig med at udvikle og forbedre dine færdigheder, holde dig opdateret med de nyeste love og regler på dit fagområde, og få adgang til erfaringsudveksling, der vil være med til at fremme din karriereudvikling og styrke dig i din arbejdsdag.

Ofte vil arbejdsgivere lægge mere vægt på medarbejderudvikling internt på arbejdspladsen. Imidlertid er virkeligheden nok snarere, at vi lever i en tid med ”gør-det-selv karriereudvikling."

Udfordringen for dig er derfor at tage kontrol over din egen karriereudvikling. Her kan et fagligt netværk gøre en stor forskel.

Det er aldrig for tidligt - eller for sent - at investere i et fagligt netværk.

"Men kan jeg mon overhovedet finde ud af at netværke"
, tænker du måske.
En klog mand sagde en gang, at "den værste netværksfejl, du kan begå, er slet ikke at prøve."

I modsætning til den mere traditionelle undervisningsform, du kender fra vores kurser, er der på vores netværksmøder tale om rundbordssamtaler, hvor du mødes med ligesindede på dit fagområde og udveksler erfaringer og får inspiration.

Vi har tilknyttet en stribe eksterne fagpersoner og fageksperter, der fungerer som facilitatorer i de enkelte netværksgrupper året rundt. På netværksmøderne vil de præsentere et valgt hovedtema som oplæg til diskussion blandt gruppens medlemmer.

Du er aldrig alene...

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?
Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til netværksmedlemskab
må du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt