TAG PÅ KURSUS HOS JER SELV
Alle vores kurser kan også fås som interne kurser til afholdelse i jeres egen virksomhed, - for kun jeres egne medarbejdere.

Et internt kursus kan også blot tage afsæt i et af vores åbne kurser  - og derefter tilpasses, så det dækker lige præcis jeres ønsker og behov.

Det kunne f.eks. være et af disse altid tidsaktuelle kurser:
●  Aktuel Moms 2023 - for jeres momsmedarbejdere m.fl.
●  Aktuel Løn 2023 - for jeres lønmedarbejdere m.fl.
●  Aktuel Ansættelsesret 2023 - for jeres HR-medarbejdere m.fl.

FORDELE VED INTERNE KURSER
Tilpasset indhold - ud fra jeres specifikke ønsker og behov.

Et internt kursus vil skabe et fortroligt rum, hvor der kan tales frit om faglige problemstillinger og udfordringer. Hvor ingen 'fremmede' lytter med...

Et internt kursus sikrer fælles læring, og at alle hører det samme og derfor får en fælles forståelse af de daglige udfordringer, løsningsmuligheder, gældende lovgivning m.v.

Og så er et internt kursus også en økonomisk fordelagtig løsning. Kursusbudgettet rækker helt enkelt længere ved at afholde det samme kursus internt for flere medarbejdere i forhold til at købe et tilsvarende antal af kursuspladser ‘ude i byen’...”

ULEMPER
Ingen.

PRIS FOR INTERNE FIRMAKURSER
Prisen for et internt kursus aftales individuelt og afhænger af klassiske parametre som, ”hvem, hvad, hvor, hvornår, hvor mange, hvor længe.”

Priseksempel
For at give en idé om prisniveauet, så vil f.eks. kurset Moms360° afholdt som heldagskursus for op til 10 deltagere på Sjælland koste Kr. 20.000 + moms. Alt inklusive!


FÅ ET GODT TILBUD

Tag kontakt til os helt uforpligtende og få en fast pris - alt inklusive -  på et hvilket som helst kursus på programmet, til afholdelse hos jer selv.

Kontakt
Bringer Ud 4 Kursusoversigt


Moms 360°

På dette momskursus kommer du rigtig bredt rundt i den finurlige verden af momsregler. Der vil være særlig fokus på momsfradrag for virksomhedens indkøb.

Videre Moms, skat og afgifter
Moms 360°-image

Moms 360°

For dig, der vil lære moms at kende, eller har brug for en brush-up. Videre