Hos Fokuskurser er vi bevidst om virksomheders sociale ansvar - også kaldet CSR. Vi har derfor valgt at støtte Red Barnet og Kræftens Bekæmpelse som sponsor og erhvervspartner. Derudover fokuserer vi på, at afholde miljøvenlige kurser. Vi vil gerne opfordre vores kursister og samarbejdspartnere til også at bakke op om disse tiltag.

Red Barnet Tilpasset Logo 2023


RED BARNET
59 millioner af verdens børn går ikke i skole, og mere end halvdelen af dem er piger.  Red Barnet arbejder for, at hjælpe alle børn, selv under de mest vanskelige forhold. I 2000 var der 100 millioner børn, der blev snydt for at lære noget, og i dag er det tal heldigvis faldet til 59 millioner børn.

Red Barnet har også fokus på danske børns skolegang, herunder hvordan mobning i klassen kan forebygges og stoppes.

Helt konkret er vi med til at sikre børn en god skolegang. Som kursusvirksomhed er vi meget bevidste om værdien af at modtage undervisning og at få en uddannelse.


For mange børn i verden er uddannelse den eneste vej frem. En uddannelse og en god skolegang kan være med til at sikre fremtiden. Og dét gælder både børn i udlandet og i Danmark.

Det vil vi gerne støtte. Og det gør vi økonomisk som Erhvervssponsor i Red Barnet. Vi vil gerne opfordre vores kursister og samarbejdspartnere til at gøre det samme.

Besøg Red Barnets hjemmeside

Vi Er Erhvervspartner Kraeftens Bekaempelse 2022 2023


KRÆFTENS BEKÆMPELSE
Kræftens Bekæmpelse arbejder for et 'Liv uden kræft'.

I dag får 1 ud af 3 danskere kræft, og resten af os er pårørende. Knap 340.000 danskere lever med en kræftdiagnose (opgjort 2018). To ud af tre kræftpatienter overlever kræft mindst 5 år. Hvert år får ca. 44.000 danskere konstateret en kræftsygdom.

Kræftens Bekæmpelse støtter dansk kræftforskning med ca. 250 millioner kr. hvert år. Pengene går til forskning på universiteter og hospitaler samt til Kræftens Bekæmpelses egen forskning i Center for Kræftforskning.

Kræftens Bekæmpelses Center for Kræftforskning er i 2017 kåret til verdens stærkeste kræftforskningscenter. 200 forskere og forskningsmedarbejdere fra 20 lande arbejder til dagligt med forskning i Kræftens Bekæmpelses Center for Kræftforskning.

Kun 3 % af af indtægterne kommer fra det offentlige. Resten er baseret på bidrag fra den danske befolkning og erhvervslivet.

Vi vil gerne støtte kampen mod kræft. Og det gør vi økonomisk som Erhvervspartner i Kræftens Bekæmpelse. Vi vil gerne opfordre vores kursister og samarbejdspartnere til at gøre det samme.

Besøg Kræftens Bekæmpelses hjemmeside


KURSER MED OMTANKE
Når du vælger et kursus hos Fokuskurser, har du samtidigt valgt et miljøvenligt kursus. Vi har fokus på CO2-reducering, bæredygtighed, energieffektivitet og miljøvenlige tiltag.

Vi er derfor gået bort fra trykt kursusmateriale og over til elektronisk kursusmateriale. Det betyder, at vi sparer miljøet for den belastning det er, at vi skal have trykt - og leveret - et par tusinde kopier pr. kursus.

Før et kursus vil du som deltager få tilsendt dit kursusmateriale pr. email (PDF), som du så selv kan downloade. Derfor er det en god idé at medbringe en bærbar PC til kurset. Ønskes kursusmaterialet på papir, skal du altså selv printe det og medbringe det til kurset. Alle eventuelle øvelser/opgaver/cases udleveres dog på kurset. Se også Pkt. 9 i vores forretningsbetingelser.

Grafik Laering Varer Hele Livet Kursusoversigt

Grafik Se Vores Netvaerk 2 Netværksoversigt

Kommende kurser

Se alle