GDPR | Nyheder & Opdatering

Vi tilbyder efteruddannelse og ny viden til alle karrieretrin, og har samarbejdspartnere med +25 års erfaring med undervisning og rådgivning af dansk erhvervsliv inden for
moms, skat, regnskab, økonomi, salg, ledelse, kommunikation, projektstyring, personlig udvikling, GDPR, ansættelsesret, personalejura, HR og personaleforhold.

Ved at lære andre, lærer vi selv

GDPR | Nyheder & Opdatering-image

GDPR | Nyheder & Opdatering

Siden 25. maj 2018 har persondataforordningen og databeskyttelsesloven påvirket alle virksomheders arbejdsgange. Området har fået stor fokus og der sker hele tiden nyt – nye afgørelser, nye vejledninger og påbud om forskellige sikkerhedsmæssige krav til behandling af personoplysninger. På dette kursus får du det store overblik over de seneste tendenser og afgørelser inden for persondatalovgivningen. 

Derfor skal du deltage
Fordi du gerne vil være stand til at identificere potentielle risici i organisationen i lyset af de seneste afgørelser og vejledninger inden for persondataretten. Du vil gerne have en overskuelig og praktisk opdatering på området, som sætter dig i stand til at opdatere jeres interne retningslinjer og vejledninger, ligesom du gerne vil have kendskab til, hvordan konkrete problemstillinger skal håndteres.

Målgruppe
Ledere, virksomhedens persondataansvarlige eller DPO, konsulenter og andre, der i større eller mindre omfang beskæftiger sig med persondata.

Obligatorisk efteruddannelse
Kurset tæller med 6 timer i den obligatoriske efteruddannelse for revisorer under fagområdet 'Anden relevant lovgivning og faglige standarder' (læs mere på fsr.dk).
Kurset tæller med 6 timer i den obligatoriske efteruddannelse for advokater (læs mere i Advokatsamfundets vejledning om obligatorisk efteruddannelse).

Praktisk information
Kursusprisen inkluderer alle kursusmaterialer, kursusbevis samt fuld forplejning; morgenbrød, frokost, kage, kaffe/te, vand. Før kurset vil du som deltager få tilsendt dit kursusmateriale elektronisk (PDF), som du så selv kan downloade. Derfor er det en god idé at medbringe en bærbar PC eller en tablet til kurset. Ønskes kursusmaterialet på papir, skal du selv printe det og medbringe det til kurset. Læs evt. mere her: CSR|Socialt ansvar (nederst).



Andre besøgte også disse sider...

GDPR | I relation til HR

På dette kursus får du en praktisk indføring i, hvordan behandlingen af HR-oplysninger er blevet påvirket af persondatalovgivningen. Faldgruber er der nok af, - og Datatilsynets bødeblok kommer nu oftere og oftere frem i dagslyset...

Videre

GDPR | I relation til HR

GDPR | I relation til HR
Netværk Persondata/GDPR

I netværk Persondata/GDPR behandler vi alle emner inden for persondatalovgivningen. Man kan ikke overvurdere styrken ved at være en del af et stærkt professionelt netværk.
Du er aldrig alene...

Videre

Netværk Persondata/GDPR

Netværk Persondata/GDPR

GDPR | Nyheder & Opdatering

Nye teknologier, EU-harmoniserede regler og potentielt store økonomiske konsekvenser nødvendiggør, at alle der beskæftiger sig med persondata, skal følge med i den seneste udvikling.

Siden 25. maj 2018 har persondataforordningen og databeskyttelsesloven påvirket alle virksomheders arbejdsgange. Området har fået stor fokus og der sker hele tiden nyt – nye afgørelser, nye vejledninger og påbud om forskellige sikkerhedsmæssige krav til behandling af personoplysninger.

På dette kursus får du det store overblik over de seneste tendenser og afgørelser inden for persondatalovgivningen. Vi udtrækker de væsentligste punkter fra afgørelser og hvordan det har betydning for det daglige arbejde.

  • Nyeste afgørelser fra Datatilsynet.
  • Nye vejledninger fra Datatilsynet.


Kurset har et fokus på at sikre, at du er opdateret med seneste nyt inden for persondataretten og samtidig forstår, hvordan disse seneste tendenser kan få betydning for jeres organisation.

Kurset forudsætter en mindre grad af kendskab til persondatareglernes baggrund og betydning for organisationen. Der vil under kurset være fokus på en struktureret gennemgang af de regler, som bliver påvirket af den nye afgørelse eller vejledning, hvorefter afgørelsens praktiske konsekvenser bliver gennemgået. Du får den nødvendige samlet opdatering på området.

Nyeste domme, afgørelse og gældende retspraksis vil blive indraget i undervisningen.


Bemærk: Kurset bliver opdateret med alt nyt der måtte dukke op frem mod kursusdagen, og kursusbeskrivelsen du læser lige nu, vil derfor blive opdateret løbende.


Obligatorisk efteruddannelse
Kurset tæller med 6 timer i den obligatoriske efteruddannelse for revisorer under fagområdet 'Anden relevant lovgivning og faglige standarder' (læs mere på fsr.dk).
Kurset tæller med 6 timer i den obligatoriske efteruddannelse for advokater (læs mere i Advokatsamfundets vejledning om obligatorisk efteruddannelse).

Praktisk information
Kursusprisen inkluderer alle kursusmaterialer, kursusbevis samt fuld forplejning; morgenbrød, frokost, kage, kaffe/te, vand. Før kurset vil du som deltager få tilsendt dit kursusmateriale elektronisk (PDF), som du så selv kan downloade. Derfor er det en god idé at medbringe en bærbar PC eller en tablet til kurset. Ønskes kursusmaterialet på papir, skal du selv printe det og medbringe det til kurset. Læs evt. mere her: CSR|Socialt ansvar (nederst).



Andre besøgte også disse sider...

GDPR | I relation til HR

På dette kursus får du en praktisk indføring i, hvordan behandlingen af HR-oplysninger er blevet påvirket af persondatalovgivningen. Faldgruber er der nok af, - og Datatilsynets bødeblok kommer nu oftere og oftere frem i dagslyset...

Videre

GDPR | I relation til HR

GDPR | I relation til HR
Netværk Persondata/GDPR

I netværk Persondata/GDPR behandler vi alle emner inden for persondatalovgivningen. Man kan ikke overvurdere styrken ved at være en del af et stærkt professionelt netværk.
Du er aldrig alene...

Videre

Netværk Persondata/GDPR

Netværk Persondata/GDPR

Undervisere

Anders Nielsen-image

Anders Nielsen

Advokat, DLA Piper

Anders rådgiver primært IT- og teknologidrevne virksomheder om erhvervsretlige problemstillinger. Anders har stor erfaring med rådgivning inden for forhandling og indgåelse af komplekse IT-kontrakter samt tvistløsning inden for IT. Anders har omfattende erfaring med styring af komplekse kontrakter og i at navigere i krydsfeltet mellem jura og kommercielle forretningshensyn for at opnå det bedste resultat. Derudover yder Anders specialiseret rådgivning inden for persondataret og rådgiver blandt andet om compliance, risikostyring, datasikkerhed, konsekvensanalyser, sikkerhedsbrud mv. Anders har desuden erfaring med markedsføring og e-commerce projekter.

Anders har desuden stor erfaring med rådgivning inden for selskabsret og ansættelsesret, hvor han også ofte fører retssager inden for området. Anders er en erfaren underviser og har undervist på en lang række eksterne kurser inden for sine specialer.  

Jon Lauritzen-image

Jon Lauritzen

Advokat (H) og partner, DLA Piper

Jon beskæftiger sig med generel erhvervsrådgivning og er specialist inden for juridiske spørgsmål med relation til ansættelses-, skatte- og IT-ret. Inden for ansættelsesretten arbejder Jon med alle områder, der er relevante for private- og offentlige arbejdsgivere og yder også rådgivning til medarbejdere. Jon er desuden en yderst erfaren og efterspurgt underviser på sit felt, og har undervist dansk erhvervsliv i mere end 20 år.

Kommende kurser

Se alle